SIKKERHED

Garanti

&

Her hos Nordic Diamond sørger vi altid for at give vores klienter alle nødvendige redskaber og garantier, så du føler dig forsikret og trygnår du handler hos os. Dette gør vi således.

ssl-300x254.png
PSD2.jpg

Alle vores diamanter er enten certificeret af Nordic Diamond eller af en af verdens mest førende gamalegest-institution også kaldet GIA. Derfor kan du være sikker på, at du får produkter af højeste kvalitet, samt fuld sikkerhed og gennemsigtighed på dit køb.

Nordic Diamond forhandler kun diamanter, som er gennemgået af (KPCS) som forhindre ”konflikt diamanter”, i at tiltræde mainstreammarkedet for uslebne diamanter.

Levering af smykker vil under hele leveringstiden være forsikrede, gennem vores aftale med kurerfirmaet. Du kan vælge mellem at få dine smykker leveres lige til døren eller til nærmeste pakkeshop.

Levering tager normalt 2-10 hverdage og 14 dages returret (Klik her for download)

Nordic Diamond overholder EU’s nye krav for PSD2, hvor vi derfor benytter SCA (Strong Customer Authentication). For dig som kunde betyder det, at der er en stærkere bekræftelse af identitet, når du gennemfører en betaling gennem vores netbutik. Derfor kan vi hos Nordic Diamond ikke længere nøjes med en kundeprofil, men har implementeret fler-faktor autentifikation via NemID eller bekræftelse per SMS på alle betalinger over €30 eller 225,- kr.

Vi er beliggende i hjertet af Danmark i Vejle, hvor vi har vores workshop, logistik og distributionscenter. Her kommer alle vores produkter til livs og får den perfekte behandling, inden vi sender dem videre til dig.

 

Vi byder dig velkommen til at besøge os når som helst:

Nørregade 6c, 7100 Vejle, Denmark

Nordic Diamond benytter Secure Socket Layer (SSL) som er en sikkerhedsteknologi, der er med til at etablere en godkendelsesproces mellem to kommunikationsenheder – typisk et websted og klientens browser eller mail, for at sikre at begge enheder er, som de hævder at være. Dette betyder, at enhver der forsøger at opfange vores data, vil kun se en forkludret blanding af tegn, som vil være umulige at dekryptere

e-mærket-02.png

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Læs meget Klik her