futhark-vegvisir-viking-sticker.jpg

Om os

ᚾᛟᚱᛞᛁᚳ  ᛞᛁᚪᛗᛟᚾᛞ

nd-01.png
 

Hos Nordic Diamond IVS

Møder vi ind på arbejde hver dag fordi vi vil være med til at løse et af de største problemer i smykke- og diamantindustrien i dag.

Køberne ved ikke

Hvilke priser de faktisk skal betale for smykker,

eller hvordan man vurderer dem eller prissætter dem. Ofte forårsager denne mangel på viden at man bruger flere penge end markedsværdien af den købte vare.

Vores mission

Hos Nordic Diamond er at gøre diamantsmykkeindustrien mere gennemskuelig.

Diamantcertifikater

Er normalt lavet hos den enkelte guldsmed i stedet for et velkendt/anerkendt firma som GIA eller IGI. Et andet problem er at der er opstået en opfattelse af at diamantsmykker er for dyre for den almindelige mand eller dame, hvilket er en falsk antagelse, specielt i det marked vi har i dag. Hvordan man bedømmer og prissætter smykkerne har også en betydning. Her er det ofte mangel på viden der gør at forbrugeren ender med at betale meget mere for deres smykker end markedsprisen egentlig er.

Vi er placeret i hjertet af Danmark

Hvor vi har vores værksted, logistik og distributionscenter. Her kommer alle vores produkter til live og får den perfekte behandling før vi sender det ud til dig.

Vi kan tilbyde

Danmarks mest prisvenlige diamantsmykker. Vi vil gøre alt denne infomation omkring diamantsmykker tilgængelig for så mange af vores kunder som muligt (ikke kun top 5%). For at gøre denne drøm til virkelighed har vi slået os sammen med de bedste diamant og guld leverandøre i verden, fra Tel Aviv til Abu-Dahbi, New York og Antwerp. Vi er fuldt ud engageret og målrettet i at finde den bedste pris og de bedste kvaliteter på certifikerede diamanter og diamantsmykker der er på markedet. Ifølge statista.com er smykkemarkedet i Danmark vurderet til et vaklende beløb på 1.6 billion DKK om året. Nordic Diamond har et mål som vil bespare kunden fra 30%-70% på deres køb af diamantsmykker, og potentielt tilbagebringe mellem 497 millioner – 1.1 milliarder DKK hvert år.

Du er mere end velkommen til at komme ned og hilse på når som helst.

KONTAKT

Nørregade 6c, 7100 Vejle, Denmark
+45 75 73 69 65
Kontakt os

Tak for at indsende!

Vi besvarer din e-mail senest 24 timer, men normalt meget hurtigere.
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

INSTAGRAM

instagram_1558362824-768x768.png